Naissus fest 3. juna na Letnjoj pozornici u Nišu, karte u prodaji

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2023, 09:48

"Naissus fest" 3. juna na Letnjoj pozornici u Nišu, karte u prodaji

Ovogodišnji Naissus fest biće održan 3. juna na Letnjoj pozornici niške Tvrđave. Organizatori kažu da će nastupiti malteški di-džej i producent The Element i argentinska zvezda u usponu Oostil, dok će im podrška biti sarajevski di-džej Goran Emkić i Nišlija D.R.N.D.Y. Ulaznica košta 1.000 dinara, a VIP karta 1.500.

Organizatori najavljuju i audio-vizuelni spektakl tokom festivala. Ljubitelji elektronske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << muzike moći će da uživaju u nastupu di-džeja Seana Sammuta, poznatijeg kao The Element, koji je na muzičkoj sceni prisutan 30 godina.

Kako je istaknuto, sarađivao je sa velikanima globalne scene, kao što su Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Dixon i drugi.

Kako je postao sastavni deo Afterlife porodice, svojim hitovima poput ”Judgment Day" i “Ryder” istakao je sebe u prvi plan na svim zajedničkim nastupima ove etikete - navode organizatori.

Oostil je, kažu, publiku kupio svojim emotivnim setovima i postao jedan od najtraženijih di-džejeva današnjice.

Melodični tehno i prepoznatljiv Afterlife zvuk utkani su u njegovu uzbudljivu produkciju, koja prati njegov vrtoglavi uspon, u koji će publika u Nišu imati prilike da se uveri kroz najavljeni muzičko-scenski spektakl pod njegovom dirigentskom palicom - ističu organizatori.

Podrška hedlajnerima biće di-džej iz Sarajeva, koji živi u Londonu, Goran Emkić, kao i D.R.N.D.Y iz Niša.

Ulaznice su u prodaji po početnoj ceni od 1.000 dinara, odnosno po ceni od 1.500 dinara za VIP. Karte su dostipne onlajn i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u niškoj kafeteriji Oskar.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.