Na Festu do zatvaranja 95.000 gledalaca

Izvor: Beta, 09.Mar.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Festu do zatvaranja 95.000 gledalaca

BEOGRAD, 9. marta 2014. (Beta) - Medjunarodni filmski festival 42. Fest od 28. februara do 9. marta pratilo je više od 95.000 gledalaca, a ovogodišnji program jedan je od najboljih u poslednje dve decenije, ocenili su u nedelju organizatori.

Sekretar za kulturu grada Beograda Vladan Vukosavljević rekao je na konferenciji za novinare da su rezultati ovogodišnjeg Festa prevazišli očekivanja, zbog broja gledalaca, zanimljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izbora filmova i gostiju.

"Stiče se utisak da je Fest stekao eliksir mladosti i da se izdvaja kao jedan od najznačajnijih festivala u regionu", rekao je Vukosavljević.

Selektor Festa Ivan Karl rekao je da je ovogodišnji festival verovatno najuspešniji od 1992. godine kada su gosti bili Nikita Mihalkov, Džim Džarmuš i Džoni Dep, i jedan od pet najboljih u istoriji te filmske smotre.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.