„NISpiracija” filmom: Osvojite trodnevno putovanje

Izvor: Press, 28.Feb.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„NISpiracija” filmom: Osvojite trodnevno putovanje

Tom prilikom, Sanja Lubardić, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a istakla je da je NIS i ove godine, peti put zaredom, podržao FEST, kao i da tokom trajanja festivala, od 28. februara do 10. marta, NIS organizuje video konkurs pod nazivom „NISpiracija filmom" na društvenoj mreži Instagram. Ova akcija je namenjena svim ljubiteljima filma i za cilj ima podsticanje kreativnosti.
Tema konkursa je rimejk scena iz nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poznatog filma. U takmičenju mogu učestvovati svi korisnici društvene mreže Instagram , a prijavljuju se postavljanjem video klipa na svoj Instagram profil i dodavanjem haštaga #nispiracija. Potrebno je da takmičar postane pratilac NIS-a na Instagramu (instagram.com/nis_gazpromneft), snimi i postavi svoj video sa rimejkom scene iz poznatog filma u trajanju do 14 sekundi i u naslov videa unese #nispiracija,@nis_gazpromneft i naziv videa. Autor najboljeg rada po izboru stručnog žirija, NIS će nagraditi trodnevnim putovanjem za dve osobe na međunarodni filmski festival „Karlove Vari".
Ove godine na FEST-u će biti prikazano 76 filmova u 9 programskih celina. Između ostalog, u okviru programa «Fokus Rusija» publika će biti u prilici da uživa u ruskim filmovima – «Staljingrad» Fjodora Bondarčuka, «Hoću i ja» Alekseja Balabanova, «Metro» Antona Megerdičeva i «Major» Jurija Bikova.
NIS podržava FEST u sklopu korporativnog programa društvene odgovornosti „Kultura bez granica» sa ciljem afirmacije umetnosti i vrhunske umetničke vrednosti, kao i kulturnih projekata od nacionalnog i međunarodnog značaja.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.