Moje bivše, moji bivši u Zvorniku

Izvor: RTS, 24.Maj.2013, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moje bivše, moji bivši" u Zvorniku

Kragujevački Knjaževsko-srpski teatar učestvovaće na četvrtom festivalu komedije u Zvorniku "Komedija fest" sa predstavom "Moje bivše, moji bivši", u režiji Slađane Kilibarde.

Na četvrtom festivalu komedije u Zvorniku "Komedija fest" predstaviće se i kragujevački Knjaževsko-srpski teatar sa predstavom Danijela Džeksona "Moje bivše, moji bivši", u režiji Slađane Kilibarde.

Na ovogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Komedija festu" koji se održava od 22. do 26. maja, učestvuju pozorišta iz Prištine (Narodno pozorište Priština i Narodno pozorište Beograd), Tuzle, Šapca i Prijedora.

Tročalni žiru - Jelena Bogavac, rediteljka iz Beograda, Željko Milošević, dramaturg iz Trebinja, i Violeta Savić, profesorka iz Zvornika - odlučućivaće o nagradama "Zlatni aplauz", za najbolju predstavu, za najbolje glumce i režiju.

U predstavi KST-a "Moje bivše, moji bivši" igraju kragujevački glumci Miloš Krstović, Isidora Rajković, Katarina Mitrović, Dušan Stanikić i gošća iz Beograda Nađa Maršićević.

rts.kragujevac@rts.rs

+381 34 335-542

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.