Modni editorijal: Kada se sretnu film i moda (FOTO)

Izvor: Story, 20.Mar.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni editorijal: Kada se sretnu film i moda (FOTO)

Ekipa okupljena oko beogradskog reditelja Nikole Ljuce i ostvarenja Vlažnost koje je otvorilo 44. Fest, učestvovala je u zanimljivom editorijalu u kom su pokazali kako izgleda visoka moda u domaćoj filmskoj produkciji, oslikavajući bezvremenski stil

foto: Miša Obradović

Premijera je održana na prestižnom Berlinskom filmskom festivalu, a nakon projekcije, kompletna ekipa dobila je aplauze i pozitivne kritike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Stručna javnost nazvala je film retkim draguljem evropske kinematografije, a kritičari posebno ističu glumačke bravure Miloša Timotijevića i Tamare Krcunović.

Ova moderna priča sa primesama trilera prati lik Petra, mladog menadžera čiji život dobija neočekivani obrt kada njegova žena iščezne, a on pokuša da njen nestanak sakrije od svih i nastavi sa normalnim životom.

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.