Miroslav Ilić: U Hrvatskoj ne moram ni da pevam jer publika u glas peva moje pesme

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić: U Hrvatskoj ne moram ni da pevam jer publika u glas peva moje pesme

Pevač Miroslav Ilić sinoć je gostovao u Zagrebu na festivalu "Rujan fest". Koliko je koncert bio dobar možda najbolje govori činjenica da je publika celo vreme u glas pevala njegove pesme.

Velikan narodne muzike Miroslav Ilić sa svojim orkestrom Miše Mijatovića razgalio je posetoce druge večeri najvećeg muzičkog događaja u Hrvatskoj koji na jednom mestu okuplja najbolje izvođače regiona.

Publika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u glas pevala njegove hitove poput 'Najlepša si kad se smeješ', 'Pusti me da te volim', 'Tako mi nedostaješ', 'Jedan dan" i mnoge druge.

- Prošle godine sam takođe gostovao na ovom festivalu, a čini mi se da su se stvari poboljšale ove godine. Ludo smo se proveli i napevali. Ja čak nisam morao ni da pevam jer je publika celo vreme u glas pevala moje hitove. Već sam se dogovorio sa organizatorima da gostujem i sledeće godine - rekao je Ilić za "Blic".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.