Marko Louis 14. septembra u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 05.Sep.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Louis 14. septembra u Nišu

Balkan-soul autor Marko Louis održaće 14. septembra u Banovini samostalni koncert. Nastup je deo regionalne „Beskraj tour by Barcaffe“ koncertne turneje. Početak koncerta u Nišu je zakazan za 21h.
Nakon rasprodatih koncerata u regionu i nastupa na prestižnim festivalima kao što su Exit, Sea dance, Demo Fest, Spancir fest, Marko Louis je paralelno krenuo sa snimanjem novog, trećeg studijskog albuma pod nazivom “Euridika”. >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << Izlazak novog albuma očekuje se do kraja ove godine, a pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu. Marko svoj novi album izdaje za izdavačku kuću Lampshade Media sa kojom je sarađivao i na drugom albumu pod nazivom “Beskraj”. Drugi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” biće objavljen 9.septembra i Marko će sa svojim bendom premijerno uživo izvesti ovu pesmu pred niškom publikom.

Prethodni nastup Marka Louisa u Nišu održan je u uvertiri Nišville jazz festivala u programu “Prijatelji Šabanu”, na River stage-u u avgustu 2017.
“Kada sam saznao da ću nastupati pred niškom publikom, nisam znao šta da očekujem. Mogu da priznam da sam tada prvi put shvatio da ljudi i van Beograda slušaju moju muziku i znaju moje tekstove. Posle tog iskustva, jedva čekam 14.septembar, da predstavim Nišlijama i neke nove pesme koje će se naći na novom albumu.” izjavio je Marko Louis.
Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti online u sistemu www.gigstix.com i u VULKAN knjižarama u Nišu: Roda Centar – Vizantijski Bulevar br 1 i u TC Forum – Obrenovićeva ulica, br 42.

Nastavak na NisCafe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.