Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Okt.2023, 16:40

Манифестација „Maker Fest“ у новосадском Научно-технолошком парку

Једнодневна манифестација „Maker Fest“ одржава се данас у Научно-технолошком парку (НТП) Нови Сад, а посетиоци ће имати прилике да се на занимљив начин упознају са савременим технологијама. Фото: НТП Нови Сад Више од 400 малишана, ученика основних и средњих школа као и њихових >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << родитеља и љубитеља технолошких трендова у Научно-технолошком парку Нови Сад имају прилику да испробају радионице за прављење мини робота, електронику, 3Д штампу, лего лавиринт, израду електронског склопа и многе друге занимљиве иновације прилагођене свим узрастима, које полако постају део наше свакодневнице, саопштено је данас из НТП Нови Сад.
Пројекат „Update Interreg“, са партнерима из Хрватске, који је тренутно финалиста у избору најбољег пројекта Европе за 2023., заслужан је што се Макер Фест одржава у Новом Саду и што на овако креативан и интерактиван начин промовише науку и иновативна решења, наводи се у саопштењу.
Festival ”Verujete li u bajke?” doneo čaroliju u KS Rumenka (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манифестација „Maker Fest“ у новосадском Научно-технолошком парку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.