Love fest u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Love fest u Vrnjačkoj Banji

U Vrnjačkoj Banji od 6. do 8. avgusta biće održan Love fest koji će okupiti najbolja imena iz sveta elektronske muzike, koji će u toku 72 sata smenjivati na tri muzičke bine.

Organizatori obećavaju dobar provod, žurke do jutra, laserski šou...uz najbolje svetske di džejeve i regionalne bendove.

Od gradske žurke održane leta 2007, Love fest je prerastao u najveći omladinski festival u Srbiji, a prema podacima Turističke organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vrnjačka Banja tih dana preko 60.000 mladih "naseljava" Ostrvo ljubavi - deo parka oko vrnjačkog jezera.

Na ovogodišnjem Love festu nastupiće di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins i Fred P, podseća se u saopštenju organizatora.

U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuci nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.
Pogledaj vesti o: Fest,   Vrnjačka Banja,   Dzej

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra počinje deveti Lovefest: Stranci okupirali Vrnjačku Banju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2015, 11:39

Još samo nekoliko sati nas deli od početka do sada najvećeg festivala ljubavi koji će od 6. do 8. avgusta biti održan u srcu Srbije i najpopularijoj turističkoj destinaciji u zemlji u Vrnjačkoj Banji. Duh festivala oseća u celom gradu, a u narednih nekoliko dana Banju će posetiti više od 60.000...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.