Lebane: Sutra i u subotu “Teodora fest”

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2018, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebane: Sutra i u subotu “Teodora fest”

LEBANE

Tradicionalni dvodnevni muzički festival “Teodora fest” ove godine se održava po osmi put u Lebanu.

U ta dva dana, 20. i 21. jula , posetioci će, na pomoćnom retenu FK “Radan” , moći da uživaju u bogatom muzičkom programu.

,,Prve večeri gost ovogodišnjeg Teodora festa biće poznati ex-yu pop rok bend Crvena Jabuka. Oni će pred publikom u Lebanu održati koncert u petak 20. jula. Iste večeri nastup će imati i DJ Simpson. Program počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u 21 čas”, rekao je koordinator Kancelarije za mlade opštine Lebane Ivica Bogdanović .

Za drugo veče festivala je na programu elektronska muzika, nastupiće di-džejevi Dujak, Pessto, Vandal Steve i Dule.

Organizator mnaifestacije je Kancelarija za mlade, a pokrovitelj festivala je opština Lebane koja je iz budžeta za njega izdvojila milion dinara.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Osmi Teodora fest 2018.-TV JUGpress

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2018

LEBANE..Tradicionalni dvodnevni muzički festival “Teodora fest” ove godine se održava po osmi put u Lebanu.....PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype..I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.