Lampion fest: Lepo i humano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampion fest: Lepo i humano

Studentska fondacija "Osmeh na dar" organizovala je humanitarnu akciju večeras u Novom Sadu, odnosno festival lampiona.

Cilj akcije jeste prikupljanje novca za novogodišnje paketiće namenjene ugroženoj i bolesnoj deci.

Na nekoliko štandova fondacija je prodavala lampione po ceni od 300 dinara, a novac će biti iskorišćen za paketiće ugroženoj i bolesnoj deci.

Festival lampiona je 11. humanitarna akcija fondacije "Osmeh na dar". Kako kažu, nisu bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sigurni kakav će biti odziv, međutim, humanost Novosađana još jednom se pokazala na delu.

"Odlučili smo ove godine da pokušamo da uradimo nešto malo drugačije kako bismo animirali što veći broj građana Novog Sada i kako bismo skupili mnogo više paketića nego prethodnih godina i eto izgleda da smo imali pogodak", kaže Ivana Kovačević iz Fondacije "Osmeh na dar".

Akcija je trajala oko dva sata, a za to vreme prodato je svih dve hiljade lampiona.


Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lampioni su svetleli po mrklom nebu Novog Sada. Pogledajte zbog čega su se vinuli u nebo (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Dec.2016

Festival lampiona u Novom Sadu organizovala je humanitarna organizacija "Osmeh na dar"...Sva sredstva koja su se prikupila od prodaje lampiona biće iskorišćena za pripremu novogodišnjih paketića...Poželeli smo želju, pustili lampion i zabavili se na ovom zaista interesantnom festivalu...Pogledajte...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.