Kristof Gans dolazi na Fest

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristof Gans dolazi na Fest

Francuski reditelj Kristof Gans, čiji je film “Lepotica i zver” na programu predstojećeg 42. Festa, biće gost Beograda tim povodom, saznaje “Blic”.

Gans (54) je najpoznatiji po filmu “Brotherhood of the Wolf”, koji je svojevremeno bio jedan od najgledanijih filmova u Francuskoj, ali je imao i odličnu prođu u svetu. Njegovo najnovije ostvarenje, filmska bajka za decu i odrasle “Lepotica i zver”, biće prikazano 5. marta (22) u Sava centru u okviru glavnog programa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Među gostima Festa koji su do sada potvrdili dolazak su francuski reditelj filma Patris Lekont, američki autor Kris Eska, Fedor Bondarčuk iz Rusije, nemačka glumica Nadežda Brenike, reditelj Kaspar Faundler, reditelj i scenarista iz Grčke Janis Sakaridis (“Divlja patka”), reditelj iz Azerbejdžana Šamil Alijev...

Prema nezvaničnim informacijama, do sada je prodato oko 30.000 karata. Fest će biti održan od 28. februara do 9. marta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.