Koncerti za otvaranje bašte kluba Fest u Zemunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 12:53

Koncerti za otvaranje bašte kluba Fest u Zemunu

Veliko otvaranje bašte zemunskog kluba Fest zakazano je za 19. jun kada će nastupati Queen Real Tribute bend, a dan kasnije publiku očekuje koncert grupe Eyesburn.

Nakon više od dva meseca pauze, kultni zemunski klub nastavlja sa radom, te će tokom celog leta publika imati prilike da čuje mnogobrojne svirke, a novitet je i to što će prvi put u funkciji biti i bašta kao koncertni prostor.

"Neke koncerte >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje smo morali da otkažemo zbog pandemije publika željno iščekuje, i u dogovoru sa izvođačima ćemo neke od njih održati ovog leta u bašti", kažu iz kluba.

Nakon dugo vremena i nastupa po svetskim metropolama Kine, Rusije, Južne Koreje, Nemačke, Austrije, Švajcarske i Francuske, Queen Real Tribute će održati koncert u klubu Fest gde je bend pre 14 godina i nastao.

Obezbeđen je i live prenos na zvaničnom Jutjub kanalu QRT.

"Ovaj koncert pratiće i naši fanovi i prijatelji iz Brazila a za to, osim našeg prijateljstva, postoji još jedan razlog. Našim prijateljima iz grada Bauru potrebna je pomoć i ovim koncertom mi želimo da im pomognemo. Zato vas od srca molimo, da učestvujete u humanitarnoj akciji i date svoj on line dobrovoljni prilog putem linka koji ćemo naknadno objaviti," poručuju članovi.

Ulaznice su u prodaji od 3. juna u klubu Fest i Felix shop (TC Sremska).

Bend Eyesburn se u klub Fest vraća nakon dvadeset godina i nezaboravnog koncerta koji su tada održali.

Iako je prvobitno zakazana svirka za mart otkazana zbog pandemije korona virusa i zabrane okupljanja, bend nije želeo da razočara svoje fanove, te ispunjavaju dato obećanje da će se koncert u Festu desiti u prvom mogućem terminu, a to je 20. jun i to na otvorenom.

Ulaznice su u prodaji, a prethodno kupljene karte važe i za novi datum.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.