Klinci i klinceze dođite na “Vitez Fest”

Izvor: Prva.rs, 10.Apr.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinci i klinceze dođite na “Vitez Fest”

Kraljevski red vitezova, već dugi niz godina organizuje na tvrđavama multimedijalne viteške spektakle, namenjene deci i roditeljima, kao i brojnim gostima iz Srbije i čitavog sveta. Festival na inovativan i edukativan način povezuje bajkovito vreme vitezova i moderno doba, Beogradsku tvrđavu Despota Stefana i Kamelot Kralja Artura, viteške turnire i digitalnu tehnologiju, teatar i multimedijalne performanse, dvorsku i savremenu muziku, kovani mač i računar, Srbiju i svet.
Širi cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << projekta je da kreira na globalnom planu najbolju sliku (brend) Srbije na početku 21. veka. Po ideju Princeze Linde Karađorđević, koja je pokrovitelj projekta, srpski vitez je brend koji ima snagu da ponese Srbiju na viši nivo, kao što su dvorci na Loari u Francuskoj ili samuraji u Japanu. Tako Beograd, postaje grad vitezova, dece i radosti.Spektakl će se održati na veliki praznik dece – Vrbicu, u subotu 12.04.2014. godine u 13.30h, na Beogradskoj tvrđavi, u Gornjem gradu, na platou ispred Despotove kule. Ulaz je besplatan.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Želite da postanete vitez? Trk na Kališ! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Apr.2014

Kraljevski red vitezova, već dugi niz godina organizuje na tvrđavama multimedijalne viteške spektakle, namenjene deci i roditeljima, kao i brojnim gostima iz Srbije i čitavog sveta. Pogledajte šta vas očekuje ove godine

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.