Kids Fest - zabava za klince!

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kids Fest - zabava za klince!

Festival filmova za decu 15. do 21. oktobra!

Dečiji filmski festival KIDS FEST, 14. po redu, ove godine se održava od 15. do 21. oktobra širom Srbije, pod sloganom "Moja filmska zvezda".

Ambasadorka ovogodišnjeg izdanja festivala je glumica Mirka Vasiljević, mama troje mališana, koja je rekla da je bioskop "najbolji provod sa decom" ukoliko vremenske prilike ne dozvoljavaju igranje napolju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Festival će biti održan u sledećim bioskopima u Beogradu - Kombank dvorana, Fontana, Roda Cineplex, Tuckwood, CineGrand (Kapitol Park Rakovica), zatim u niškom Vilinom Gradu, Novom Sadu (Arena Cineplex i CineStar), Cinestaru u Zrenjaninu i Pančevu.

Pogledajte program!

Na programu su filmovi "Brzi Brzić", "Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona", "Ferdinand 3D", "Mumini i zimske čarolije", "Mali veseljak: Brod spasilac", "Pat i Mat 2", "Moj prijatelj žirafa", "Mali traktor Fergi 3", "Bela i Sebastijan, najbolji prijatelji", "Hozentaurus", "Cirklin, Koko i divlji nosorog", "Igračke iz budućnosti", "Fantastičan dan na planeti Zemlji", "Kapetan Morten i kraljica paukova", "Aladin 2", "Espen u svetu planinskog kralja"...

U planu su i nastup Kolibrija, radionice za klince, ceremonija maskenbala, radionica crtanja zatvorenih očiju i turnir u igri Skylanders.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.