Jugosloveni ugostili hiljadu posetilaca

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugosloveni ugostili hiljadu posetilaca

Trodnevni tradicionalni starogradski fest u Hercogenaurahu održan je prošlog vikenda uz učešće brojnih klubova, društava i organizacija Nemaca i stranaca.

Među njima su kao redovni učesnici bili i članovi Kluba Jugoslovena koji su imali svoj štand.

Za tri dana na štand je došlo oko hiljadu posetilaca koji su probali ćevape, kolače, naša pića i kafu.

Momir Jakovljević, predsednik Kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jugoslovena, kaže da su počastvovani što su na štand došli ugledni predstavnici Hercogenauraha.

- Došao je gradonačelnik dr German Haker s porodicom i ručali su na našem štandu. Bilo je tu i drugih predstavnika gradskih institucija što nas je obradovalo jer smo ih ugostili i pokazali se kao dobri domaćini. Uskoro ćemo učestvovati i na tradicionalnom kirhvaju na koji dolazimo svake druge godine. Starogradski fest bila je dobra generalna proba pred ovo predstavljanje - kaže zadovoljan urađenim Momir Jakovljević, predsednik kluba.

Da sve funkcioniše kako treba potrudili su se predsednik Momir i njegova supruga Tatjana, Janoš i Johan Palfi, Goran i Saša Tolimir, Dragan Roknić, Zoran Bonić, Rajko Starčević, Novica Joksimović, Rade i Sandra Čekić, Nenad, Ljilja i Danijela Ninić, Milutin i Dragana Pezerović, Ljubica Zzigić, Desanka i Dragana Trifunović i Kristijan Šerban.

S obzirom na broj posetilaca, u klupsku kasu je došao solidan prihod koji će omogućiti redovne aktivnosti i akcije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.