Jelena Golubović isprozivala Moniku: Ona je uzela naše pare, jela je četiri godine naš hleb!

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović isprozivala Moniku: Ona je uzela naše pare, jela je četiri godine naš hleb!

Jelena Golubović danas je na Instagramu objavila sliku svog oca, koji je prerano preminuo.

A post shared by Jelena Golubović (@jelenagolubovic_official) дана 26. Феб 2017. у 4:58 PST


Nakon dirljivog posta posvećenom ocu, pobednica Parova je isprozivala italijansku glumicu Moniku Beluči, koja nas je nedavno posetila u okviru 45. filmskog festivala Fest.

“Šampioni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako ste? Danas, da je tata živ, bio bi ponosan! 26. februar je jedan od najtužnijih dana u mom životu. Petnaest godina je prošlo od kada tata nisi sa nama, ali naučio si svoju ćerku da bude čovek, da bude iskrena i da voli”, napisala je Jelena, a potom se osvrnula na nedavnu situaciju kada je izazvala pravu pometnju i “banula” na crveni tepih, te se slikala pre Monika Beluči.
“Da njoj pripada slava o kojoj se toliko piše, ne bih ja njoj mogla da oduzmem ništa, pa ni taj kadar. Ti si studirao jezike, govorio si između ostalih pet jezika, i italijanski. A ona, uzela je naše pare, jela u protekle četiri godine naš hleb, i za otvaranje Festa, a ona je otvorila, mi tako strance volimo da glorifikujemo. Nije naučila jednu rečenicu da kaže kako treba, a ostale četiri rekla je na lošem engleskom”, napisala je Jelena.

A post shared by Jelena Golubović (@jelenagolubovic_official) дана 26. Феб 2017. у 11:11 PST

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) JELENA GOLUBOVIĆ NAPLJUVALA MONIKU BELUČI: Uzela je naše pare i nije mogla da nas ispoštuje!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2017

...Monika je našu zemlju posetila prethodne nedelje i uz film "Na mlečnom putu", Emira Kusturicu i koleginicu Slobodu Mićalović, otvorila 45 filmski festival FEST..Rijaliti zvezda prvo je opisala svoju bol i rekla koliko joj teško pada dan na koji je preminuo njen otac.."Šampioni, kako ste? Danas,...

Nastavak na Kurir...

Jelena Golubović isprozivala Monicu Bellucci

Izvor: Tracara.com, 28.Feb.2017, 10:09

Jelena na otvaranju ovogodišnjeg FEST-a (foto: Instagram.com/jelenagolubovic_official) Svetska zvezda Monica Bellucci bila je pre nekoliko dana gošća Beograda i svečano tvorila 45. FEST i prisustvovala prmijeri filma Na mlečnom putu Emira Kusturice. Na otvaranje FEST-a u Sava Centar stigla je, nepozvana,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.