Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Mar.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand Budapest Hotel od 6. marta u bioskopima

Komedija Vesa Andersona Grand Budapest Hotel prikazivaće se od 6. marta u beogradskim bioskopima. Film će biti prikazan i na FEST-u, a karte su rasprodate za projekciju 5. marta. Uz raskošnu scenografiju i proverenu glumačku ekipu, u filmu Grand Budapest ... Pročitaj članakThe post Grand Budapest Hotel od 6. marta u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Film "Grand Budapest Hotel" stiže 6. marta u bioskope!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2014

Uz raskošnu scenografiju i proverenu glumačku ekipu, nova komedija Vesa Andersona „Grand Budapest Hotel“ na veliku radost domaće publike stiže već 6.marta na redovan bioskopski repertoar u distribuciji MegaCom Filma. Za film se na ovogodišnjem 42. Festu tražila karta više i projekcija 5....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.