Gejm Sa Branislavom Trifunovićem na 21114 Film festu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2022, 13:38

"Gejm" Sa Branislavom Trifunovićem na 21114 Film festu (AUDIO)

U četvrtak počinje osmi po redu novosadski “21114 Film fest,” koji se održava na Novom naselju. Na tri lokacije na otvorenom posetioci će moći da uživaju u najnovijim naslovima autora iz regiona kao i u kratkometražnim selekcijama – “Zlatni Čep,” “Trešnja fest” i Internacionalnoj selekciji.

Program u dobro poznatom bioskopu budućeg Kulturnog centra Novog naselja činiće poslednje ostvarenje Radivoja Andrića “Leto kada sam naučila da letim," >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dugometražni rediteljski prvenci Ane Lazarević i Gorana Nikolića filmovi “Gejm" i “Heroji," kao i “Ključ" Marka Sopića.

Film “Gejm” koji je premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, nedavno je imao novosadsku premijeru na festivalu “Obnova” u sklopu Kaleidoskopa kulture. Na predstojećem “21114 Film festu,” na programu je u subotu u 21 i 10, na takozvanoj “kulturnoj” livadi, lokaciji budućeg Kulturnog centra.

U toj filmskoj priči posvećenoj migrantima naslovnu ulogu tumači Branislav Trifunović. Sa njim smo razgovarali za Radio Novi Sad.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.