Finale Belgrade Demo Festa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Belgrade Demo Festa

Finale 3. Belgrade Demo Fest Live-a na kojem će svirati 11 bendova, biće održano sutra u bašti Sava Centra u Beogradu. Finale će otvoriti pobednici iz 2013. grupa "Ućuti pas" a zatvoriti prošlogodišnji najbolji bend "Strah od Džeki Čena".

Grupe koje će se takmičiti su: Nebo je crveno (Subotica), Pogrešna odluka (Topola), Revolt X (Beograd), J&M (Vršac), Y.O.X. (Valjevo), Phobos (Beograd), Škank (Čačak), Šejdi Kruu (Sremska Mitrovica), Clyde (Novi Sad), Antidepresiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Kikinda) i Kasirke (Beograd).

Njih će ocenjivati dvadesetočlani žiri sastavljen od novinara, muzičara, producenata, menadžera i drugih poznatih imena iz domena domaće i regionalne rok scene i nadmetaće se za vredne nagrade u vidu muzičke opreme, nastupa na velikim festivalima, spotova i foto sešna, audio i video snimaka, prenosi Tanjug.

Osim najboljih bendova u čijem izboru učestvuju publika i žiri a naši poznati muzičari će birati i najboljeg pevača, gitaristu, basistu i bubnjara.

Cena ulaznice je 250 dinara i uz kupljenu ulaznicu dobija se glasački listić na kome je potrebno zaokružiti jedan od takmičarskih bendova.

Pre početka sviračkog dela finala održaće se kratka promocija kompilacije " BDF: Sound of 2014 " na kojoj se nalaze pesme bendova sa prošlogodišnjeg izdanja, kao i predstavljanje debi albuma nekoliko bendova koji su bili učesnici prvog festivala.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.