Filmovi sa FEST-a u bioskopu Kupina

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi sa FEST-a u bioskopu "Kupina"

Od nedelje 1. marta do srede 11. marta u niškom bioskopu “Kupina” biće prikazano 12 najboljih filmova sa beogradskog FEST-a.

“Mini FEST” 1. marta otvara višestruki dobitnik Oskara - film “Čovek ptica” koji pati čuvenog glumca koji se bori da povrati kontrolu nad svojim životom i karijerom posle tumačenja uloge legendarnog superjunaka.

Potom će publika 2. marta imati priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pogleda domaće ostvarenje “Ničije dete”, čija je radnja zasnovana na istinitoj priči, 3. marta je na programu film “Divlje priče” koji je rađen u argentinsko-španskoj produkciji i bio u trci za najbolji inostrani film na dodeli Oskara.

Film “Eskobar” biće prikazan 4. marta, “Rez” dan kasnije, a “Bele noći poštara Alekseja Trjapičina” 6. marta. U subotu 7. marta publiku očekuju dva filma - “I dalje Alis” u kome Džulijen Mur tumači glavnu ulogu, za koju je dobila Zlatni globus, BAFTA nagradu i Oskar za najbolju glavnu žensku ulogu, kao i domaće ostvarenje “Enklava”.

Na programu “Mini FEST-a” 8. marta biće film “Divljina”, dok će 9. marta biti prikazan film “Teorija svega” koji je imao 5 nominacija za Oskara, a donosi priču o jednom od najvećih svetskih umova današnjice, čuvenom astrofizičaru Stivenu Hokingu.

Publika će ostvarenje “Turista” moći da pogleda 10. marta, dok program ovog filmskog festivala zatvara film “Pazolini”.

Cena pojedinačne ulaznice je 260 dinara, dok komplet karata košta 2.600 dinara. Sve informacije o filmovima i projekcijama zainteresovani mogu videti na sajtu bioskopa “Kupina”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.