Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jul.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film „Zatvoreni slučajevi“ od 3. jula u bioskopima

Kriminalistički film „Zatvoreni slučajevi“ (The Keeper of Lost Causes), koji je premijerno videla publika na FEST-u 2014, od 3. jula prikazivaće se u Dvorani Kulturnog centra Beograda. Triler je snimljen po istoimenoj knjizi vrhunskog pisca trilera Jusija Adlera Olsena. Policijski ... Pročitaj članak The post Film „Zatvoreni slučajevi“ od 3. jula u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Belgrade Beer Fest 2014: Pet rokera u jednom spotu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jul.2014

Pet zvezda domaćeg rokenrola našli su se juče na snimanju zanimljivog spota za Belgrade Beer Fest, koji će uskoro pozvati publiku na Ušće, od 13. do 17. avgusta. U filmskom ambijentu napuštene hale snimljene su scene u kojima su učestvovali .. Pročitaj članak The post Belgrade Beer Fest 2014:...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.