„Fest otvara kanski pobednik „Drvo života

Izvor: Studio B, 02.Feb.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Fest" otvara kanski pobednik „Drvo života"

Jubilarni, 40. Fest, koji će biti održan od 24. februara do 3. marta, otvoriće dobitnik Zlatne palme u Kanu „Drvo života", najvili su danas organizatori.

Posetioci će u filmu Terensa Malika, koji predstavlja impresionističku priču o životu jedne porodice pedesetih godina prošlog veka na američkom srednjem zapadu, videti Breda Pita, Šona Pena i Džesiku Častejn.

Tema filma je životno putovanje najstarijeg sina Džeka od bezbrižnog detinjstva do zrelih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << godina, u kojima, razočaran, pokušava da razjasni komplikovani odnos sa svojim ocem. Malik, na sebi svojstven način, opisuje kako gruba priroda i duhovni sklad oblikuju sudbinu pojedinca i porodice, ali i život u celini.

Prodaja karata za „Fest" počela na blagajnama „Sava centra", Kulturnog centra Beograda, Doma omladine i Muzeja Kinoteke, kao i na blagajni Bilet centra, dok popust od 10 odsto za komplete ulaznica važi do 7. februara, navode organizatori u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.