FEST: Pogledajte filmove nominovane za Oskara

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Feb.2024, 19:38

FEST: Pogledajte filmove nominovane za Oskara

Među filmskim hitovima koje ne treba propustiti na 52. međunarodnom filmskom festivalu FEST, koji traje od 23. februara do 3. marta, nalaze se i filmovi koji na beogradski festival dolaze već ovenčani prestižnim nagradama, ali i oni koji su u trci za nagradu Američke filmske akademije.

 
 
Među brojnim ostvarenjima koja na FEST stižu sa priznanjima je “Bartonova akademija” (The Holdovers) Aleksandra Pejna koja otvara festival, a koja je već nagrađena Zlatnim globusom za glavnu mušku ulogu u komediji ili mjuziklu, koju je poneo Pol Đamati, i za sporednu žensku ulogu, koja je pripala Devajn Džoj Rendolf, a prikazan je i na festivalima...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Filmovi ovenčani nagradama u Kanu, Veneciji, San Sebastijanu na 52. Festu: „Sećanje“ Mišela Franka, „Prisila“ Sofije Kopole, „Ukus ljubavi“ Tran An Hunga…

Izvor: Danas, 18.Feb.2024, 09:46

Pred publiku 52. Festa, koji će se odvijati od 23. februara do 3. marta, stižu brojni filmovi - festivalski pobednici Kana, Venecije, San Sebastijana, Sandensa, kao i dobitnici nagrada BAFTA i Zlatni Globus.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.