Estradni kompozitor na čelu beogradskih festivala

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estradni kompozitor na čelu beogradskih festivala

Za novog direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) na sednici Skupštine Beograda imenovan je Damir Handanović, kompozitor i producent, muzički urednik "Siti rekordsa" i TV Pink.

Ta ustanova kulture grada Beograda, u svojoj nadležnosti ima organizaciju gotovo polovine manifestacija u oblasti kulture od značaja za Beograd.

Na tom spisku su Međunarodni filmski festival - FEST, Međunarodni muzički festival klasične muzike - Bemus, Beogradski festival >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dokumentarnog i kratkometražnog filma, Međunarodni letnji festival ambijentalnih umetničkih pozorišnih, plesnih, muzičkih i vizuelnih programa - Belef, i drugi.

Handanović, koji će u naredne četiri godine voditi CEBEF, poznat je i po hitovima koje je komponovao za estradne zvezde poput Svetlane Ražnatović i Nataše Bekvalac, pišu Novosti.

"Godinama sam organizator raznih muzičkih i multimedijalnih dešavanja u Beogradu, i drago mi je što svojim radom mogu da pomognem Beograđanima da se dobro provedu, da svoje slobodno vreme odvoje za zabavu i razonodu, a to ćemo sada još više unaprediti", rekao je Handanović za Novosti.

On je rekao i da je zaposlen u Pink International kao muzički urednik i savetnik za zabavni program, a da sada prelazi na novu funkciju. "Kada se organizuje bilo koji događaj, muzički, multimedijalni, kulturni, umetnički, s velikim brojem učesnika, sve se svodi na isto, i svaki čovek koji ima iskustva u bilo kom segmentu tih dešavanja može da se snađe", dodao je.

Handanović je naveo da ga za novu funkciju nije preporučilo pripadanje političkoj partiji na vlasti, iako je politički opredeljen, i o tome javno govori. "Ponosan sam što sam član SNS i podržavam politiku koju predstavlja predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Saglasan sam sa svim što on i njegova stranka rade za našu državu u zemlji i u svetu", dodaje on.

Autor: Novosti
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.