Drum Dum Fest: Konkurs za najbolje mlade bubnjare

Izvor: juGmedia, 19.Maj.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drum Dum Fest: Konkurs za najbolje mlade bubnjare

LESKOVAC – Udruženje “Muzička komunikacija”, nosilac i organizator Drum Dum Fest-a, raspisalo je konkurs za najbolje bubnjare.

Takmičarski deo petog po redu Drum Dum Fest-a održaće se 24. i 25. juna u Leskovcu i njime organizatori ove jedinstvene manifestcaije žele da afirmišu i stimulišu što više dece i mlade ljude da se bave muzikom i sviranjem bubnjeva i perkusija.

„Posebnu pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << želimo da posvetimo „malim“ bubnjarima, DDF kids-ima (bubnjari od 7 do 15 godina), koje ćemo predstaviti 24. juna 2015. Za DDF kids, koji žele da nastupe na Drum Dum Fest-u 05, potrebno je popuniti prijavu za učešće na DDF 05. DDF kids treba da izvedu program po slobodnom izboru, u trajanju do 5 minuta“, navodi se u saopštenju organizatora.

DDF teens treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. Mogu se koristiti matrice ili izvesti kompoziciju sa bendom.

Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva.

Za prijavu takmičara na takmičarski deo Drum Dum Fest-a potrebno je dostaviti popunjenu prijavu koju možete i video snimak kandidata, najkasnije do 25. maja 2015. godine, na adresu: Udruženje Muzička komunikacija, ul. Zejnela Ajdini 33, 16 000 Leskovac, sa naznakom “Drum Dum Fest Takmičar” ili na mail ddftakmicar@gmail.com.

Troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar.

Ove takmičarske godine neće biti naplaćivana kotizacija za učešće na takmičarskom delu Drum Dum Fest-a, a

takmičare očekuju robne nagrade i diploma, koje će dodeljivati žiri, sastavljen od eminentnih umetnika i radnika u kulturi.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.