Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Ćevap fest' će prerasti u tradiciju

BANJALUKA - Festival banjalučkih ćevapa će prerasti u tradicionalno okupljanje, a jedina promjena sljedeće godine biće promjena termina i lokacije održavanja.

Rekao je ovo juče gradonačelnik Igor Radojičić, koji je danas uručio zahvalnice za šest ćevabdžinica koje su učestvovale na ovogodišnjem festivalu: "Kod Muje", "Biljana & TJ", "Stari recept", "Zlatna kruna", "Mrvica" i "Kod Baće".

"Organizovanjem festivala pokazali smo da želimo promovisati banjalučki >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ćevap, kao naš autohtoni proizvod, za koji se nadamo da će uskoro biti i zvanično zaštićen kao naš brend. Plan je i da ovaj događaj bude prepoznatljiv turistički proizvod, na koji će dolaziti turisti iz regiona", rekao je Radojičić.

Dodao je da će se Gradska uprava truditi da naredni festival bude programski sadržajniji i atraktivniji za posjetioce, ali i da okupi više učesnika.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.