Blic Crna Gora: Da li je Šarićeva firma osuđena na propast

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic" Crna Gora: Da li je Šarićeva firma osuđena na propast

U sutrašnjem broju "Blica" za Crnu Goru možete čitati o dešavanjima u stranci Pozitivna Crna Gora, o tome da li se Šarićeva firma osuđena na propast, kako je bilo na festivalu "Lake Fest".

Bura u Pozitivnoj - Miljanić bez razloga na meti centrale:Nikšićka grupa dala nalog da podrže Rađenovića

Iako su iz centrale Pozitivne Crne Gore kao krivca za uskraćivanje podrške Božidaru Vujičiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opozicionom kandidatu za predsjednika Opštine Budva, označili poslanika Zorana Miljanića, on nema nikakve veze sa tim. Takozvana Nikšićka grupa iz centrale partije, odnosno Zoran Perić, Mladen Bojanić i Goran Tuponja, sugerisala je kako će glasati odbornici pozitivne.

Uprava se plaši da je Đarićeva kompanija osuđena na propast

Muhamed Delagija, direktor firme odbjeglog Pljevljaka Darka Šarića “Mat kompani”, koja je nakon hapšenja formalnog vlasnika Šarićevog mlađeg brata Duška, došla u ruke države, kaže da ništa nije učinjeno da preduzeće nastavi sa poslovanjem zbog čega je “sve osuđeno na propadanje”. Računi firme su blokirani zbog milionskih dugova bankama, a vrijedne mašine i mehanizacija duže od dvije godine tavore u krugu preduzeća.

Završen treći "Lake Fest": Vrijeme je stalo na Krupcu u subotu veče

Druga veče "Lake fest-a" i ove godine je dokazala teoriju da je najinteresantnija u trodnevnim zbivanjima na ovom , sada već prestižnom rokerskom događaju. “Džoni vrati se , Džoni vrijeme je” urlala su pojedini djelovi vesele rokerske mase svoje stihove na nikšićkom jezeru Krupac. Znaju petnaestogodišnjaci i svaki stih starog dobrog Džonija Štulića i pjevaju sa Mišom Hrnjakom i Borisom Lanireom, njegovim pajtosima iz vremena Azre ali ipak neko nedostaje, i oni ga zovu.

Prije zore iz Pljevalja na more

Pljevaljska agencija Montenegro adventure travel organizuje jedodnvene ture na more. Polazak iz Pljevalja je u tri sata ujutro. Iz Budve se ka Pljevljima kreće u 20,30 časova, a planirani dolazak u Pljevlja je oko jedan sat iza ponoći. Cijena karte je 15 eura, a pored pevoza obuhvata sendvič i sok…

Opširnije u sutrašnjem izdanju "Blica" za Crnu Goru

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.