Bjesovi, Bad Copy, ZAA i drugi na Park festu u Užicu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jun.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjesovi, Bad Copy, ZAA i drugi na Park festu u Užicu

Šestu godinu za redom, u Užicu se održava Park Fest na radost brojnih ljubitelja rokenrol i elektronskog zvuka. U Velikom parku tokom 31. jula. i 1. avgusta biće postavljena dva stejdža.

Za nastupe demo bendova iz Srbije i regiona predviđen je 31. jul. Nastupiće: M.O.B.S. (Banja Luka), Sevi (Sofija-Bugarska), Happy Hour (Herceg Novi), Dingospo dali (Beograd), Ubrzo Potom (Užice), No Etno (Kosjerić), Vulom (Užice), >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Rok u ponoć (Bajina Bašta), Uzemljenje (Beograd) i RNDM (Čačak).

Na Live stejdžu 1. avgusta sviraće: ZAA, Who See, Bad copy, 357 i Bjesovi. Na Fire stejdžu nastupiće di-džejevi: Kizami, Igor Garnier, Steve Drop…

U sklopu prvog festivalskog dana biće održan i užički Megdan gde će posetioci imati priliku da se takmiče u raznim sportskim disciplinama.

Za posetioce sa strane bice organizovan besplatan kamp. Ulaznice će se prodavati samo za drugi festivalski dan po ceni od 500 dinara u pretprodaji, dok će zadnjih 10 dana do početka festa cena karte iznositi 700 din. Ulaznice se mogu kupiti od 1. jula u svim WinWin prodavnicama širom Srbije.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.