BEOGRAD: „Prolećni ukus Fest”

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Maj.2023, 10:56

BEOGRAD: „Prolećni ukus Fest”

Festival domaće hrane i pića „Prolećni ukus Fest” biće održan u subotu 13. maja u hotelu „Metropol Palas” u Beogradu. Na manifestaciji će biti predstavljena široka lepeza domaćih proizvoda iz Srbije i regiona, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu Grada Beograda.

 
Posetioci ovog festivala moći će da probaju nezaboravne arome i uživaju u degustacijama i kupovini najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova koji će upotpuniti savršenstvo doživljaja. Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih kobasica, slasnih čvaraka. Posle dobrog zalogaja, sve teče lagano uz čašu kvalitetnog piva....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.