Auto Moto Fest Niš 2017 od 6. do 8. oktobra

Izvor: RadioCity.rs, 06.Okt.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto Moto Fest Niš 2017 od 6. do 8. oktobra

Auto Moto Fest svake godine poseti više od dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona. Jedna svetska i brojne evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila i ovog oktobra obradovaće sve generacije.
“Ovakvi događaji su preko potrebni, gde Niš postaje jedan od gradova u Evropi koji mogu da se pohvale da imaju svoj sajam.
Grad je prepoznao važnost i pomogao nabavkom poda. Sve pohvale za organizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i vrhunski marketinški odrađenu kamapnju”, rekao je u Media centru Igor Vojinović, gradski većnik resorno zadužen za saobraćaj.
Svetsku sajamsku premijeru imaće restilizovan Peugeot 308 a pažnju će svakako izazvati srpske premijere pre svih atraktivni terenac Mazda CX5, zatim Fiat 500L restilizovan, ToyotaC-HR, Citroen C3, Renault Captur restilizovan, Škoda Rapid, Ford Fiesta, Nissan Qashai i najprodavaniji dvosed u svetu Mazda MX5.
„Raavex Group-a  partner je Košarkaškog kluba Partizan, tačnije Citoren Niš, tako da se uveliko u Hali “Čair” sprema košarkaški teren na kome će se zabavljati Nišlije. Organizovaćemo nagradne igre za mališane i biće interesantno. Posebno za ovaj sajam najavljujemo promociju električnih dvotočkaša marke Motogrini“, obećavaju iz Ravex-a.

Ove godine novo u ponudi su novi zanimljivi dvotočkaši na struju koji će prvi put biti izloženi u Nišu.Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program i prateća oprema. Neće izostati velika ponuda guma, osiguravajuća društva imaće svoje štandove.
Oldtajmeri kao i svake godine imaju svoje mesto, jer upravo njihova izložba izazove veliko interesovanje Nišlija i prijatelja iz susednih gradova.Motociklista Nikola Radojković iz Aleksinca koji se bavi „Stantom“ biće gost niškog Sajma automobila.
Na samom otvaranju nastupiće popularni niški EX YU bend. Ansambl “Mozaik” kao i Baletski studio “Akademija”. Svečano otvaranje zakazano je za petak 6. oktobar u 11 sati u niškoj Hali “Čair”.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu ove godine su: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Motogrini, Jepp, Peugeot, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.
Sajt www.NiSajam.rs pretiće sva dešavanja i program koji će biti organizovani u ovkiru ove trodnevne manifestacije.Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i Turistička organizacija Niša.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.