Artan Lily i Sunshine na ovogodišnjem Overload festivalu u Vladičinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2021, 09:34

"Artan Lily" i "Sunshine" na ovogodišnjem Overload festivalu u Vladičinom Hanu

Grupe Sunshine, Artan Lily i Sajsi MC nastupiće na sedmom "Overload festivalu" koji će se održati 30. i 31. jula u Vladičinom Hanu. Glavnom muzičkom programu prethodiće “Overload metal fest” u subotu, 17. jula, od 19 satina platou ispred Centra za kulturu, a skoro svi učesnici su prethodno nastupili na Eksploziv bini na "Exit"-u.

Alitor iz Inđije, Centurion, ženski bend Nemesis iz Beograda, niški Zero Two i Mud Factory >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Vranja bendovi su koje će ljubitelji metal zvuka imati priliku da čuju u subotu u Vladičinom Hanu.

Dva vikenda kasnije počeće glavni muzički događaj, pa će 30. jula nastupiti Sunshine i Sajsi MC, a dan kasnije Artan Lily i Lea Dobričić.

Ta dva dana će tradicionalno biti održan defile bajkera i moto skup.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.