Arsenal fest u Kragujevcu još veći

Izvor: Mondo, 14.Jun.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal fest u Kragujevcu još veći

Još dve bine na trodnevnom kragujevačkom muzičkom festivalu - Arsenal fest. Nesvakidašnja bina: iznajmite slušalice i birajte omiljenog di-džeja.

Rok muzika i malo elektronike na predstojećem Arsenal festu u Kragujevcu, od 27. do 29. juna. Uz jednu nivinu za ovogodišnji festival. Umesto dve biće četiri bine!

Uz Main stage i Garden stage, biće i Red Bull stage i Silent Disco stage.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Red Bull Stage", nastupiće di-džejevi Nexi i Pepe (27. jun), Funkin Blue i Groovyman (28. jun), Danijel Cehranov i Pookie (29. juna), a program svake večeri traje od 22 sata do dva posle ponoći.

Na susednom "Silent Disco Stage", posetioci će uz pomoć bežičnih slušalica, koje će rentirati uz lična dokumenta, moći da izaberu između nastupa više di-džejeva. "Silent Disco" je danas nezaobilazni deo popularnijih festivala i redovan repertoar svih uglednijih klubova, a Kragujevčani imaju priliku da uživaju uz tri frekvencije: haus, pop-rok i dnb/dabstep/rege/hiphop.

Prvog dana Arsenal festa, na glavnoj bini, nastupa grupe Smak, a dan kasnije Bajaga i Instruktori, Partibrejkersi i Kanda, Kodža i Nebojša. Trećeg dana, odnosno 29. juna na glavnoj bini će svirati Goblini, Hladno pivo i Repetitor.

Osim njih na Garden stage-u nastupaju, između ostalih, Babe, Ritam Nereda, Eva Braun...

Ceo program festivala pronađite OVDE

Cene ulaznica za Arsenal fest 3 su:

Prvo veče - 1.000 dinara.

Drugo i treće veče - po 800 dinara.

Komplet ulaznica za sve tri večeri - 1.800 dinara.

Podsetite se reportaže MONDO ekipe o mestu gde se održava Arsenal fest.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Smak, Hladno pivo, Goblini nastupaju na festivalu Arsenal fest 3

Izvor: Story, 14.Jun.2013

Arsenal fest 3 biće održan 27, 28. i 29. juna u Kragujevcu na čak četiri bine! Uz glavni program na Main Stage-u na kom će nastupiti Smak, Bajaga i Instruktori, Partibrejkersi, KBO, Goblini, Hladno pivo, Babe, kao i brojni drugi i Garden Stage-u, Arsenal će pr..Smak, promofoto

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.