Aplauz Fest od danas do nedelje na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Aplauz Fest" od danas do nedelje na Novom naselju

Udruženje "Novo kulturno naselje" iz Novog Sada i ove godine organizuje pozorišni festival "Aplauz Fest" koji počinje danas i traje do nedelje 12. juna. Publika će imati prilike da pogleda pet predstava, a pripremljen je i bogat program za najmlađe. Ulaz je slobodan.

Na sceni u Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" na Novom naselju večeras u 21 čas biće izvedena predstava "Kobajagi donela me roda" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zijaha A. Sokolovića.

U subotu 11. juna, novosađani i novosađanke imaće priliku da pogledaju komad "Čemu sve to?" Pozorišta Promena - na sceni u školi "Milan Petrović" (19 časova) i predstavu "Ožalošćena porodica" Pozorišta Dobrica Milutinović iz Sremske Mitrovice - na sceni u Osnovnoj školi "Prva vojvođanska brigada" (21 čas).

Stand up komedija "Veni, vidi, vic" na programu je u nedelju 12. juna, u 19 časova, u školi "Milan Petrović". Festival će zatvoriti komad "Ne igraj na engleze" novosadskog Teatra 34, koji će biti izveden u 21 čas u školi "Prva vojvođanska brigada".

Program za decu, tokom sva tri dana festivala, realizovaće se u vrtiću "Vendi", navodi se u pozivu.

"Aplauz fest" prvi put je održan prošle godine na Novom naselju, kada ga je posetilo više od 1500 ljudi. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.