Први “Казаннова” фестивал ракије ће се одржати 3. фебруара у хотелу Шератон

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 08:53

Први “Казаннова” фестивал ракије ће се одржати 3. фебруара у хотелу Шератон

Због великог интересовања, након три успешно организована “Wine Fest” у Новом Саду, први пут одржаће се фестивал ракија. Фото: new.gigstix.com Један од главних циљева манифестације је подизање нивоа ракијске културе и боља позиционираност српских дестиларија кроз промоцију и дегустацију.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> На “Казаннова” фестивалу ракија ће наступити 25 произвођача премиум воћних ракија.
Сваки посетилац ће уз купљену карту моћи да проба преко 100 различитих воћних ракија. Сви заинтересовани ће моћи да на лицу места и купе жељену флашу ракија, јер ће током фестивала бити организована и продаја свих ракија са фестивала.
Фестивал Ракија ће бити отворен за све посетиоце од 15:00 до 20:00 часова.
Kako je Novi Sad rešio da obraduje svoje građane za rođendan grada? Pogledajte kompletan raspored četvorodnevnog programa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први “Казаннова” фестивал ракије ће се одржати 3. фебруара у хотелу Шератон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.