14. Kids Fest počinje u ponedeljak 15.oktobra širom zemlje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

14. Kids Fest počinje u ponedeljak 15.oktobra širom zemlje!

Dečiji filmski festival će se ove godine održavati od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i u ostalim gradovima širom Srbije.

Svečano otvaranje festivala biće održano u Kombank Dvorani, sa početkom u 12 časova. Ambasadorka Mirka Vasiljević će dati uvodnu reč, nakon čega će posetioci moći da uživaju uz dečiji hor Kolibri i plesnu grupu Form 8. Nakon završetka uvodnog programa, mali žuti taksi iz filma ‚‚Brzi Brzić’’ zvanično će otvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << filmski program.

Održan drugi Vinski maraton NAJLEPŠA RAZGLEDNICA PALIĆA

Svakog dana, od 11-14h, BrainOBrain će u Kombank dvorani i Cine Grand Capitol Park Rakovica bioskopu organizovati dečije aktivacije koje se zasnivaju na inovativnoj metodologiji, koja podstiče intelektualni razvoj primenom mentalne aritmetike, abakusa i multitaskinga. Na ceremoniji svečanog zatvaranja 14. Kids Fest-a, BrainOBrain će u nedelju, 21.10. od 14-17h organizovati i veliki dečiji maskembal u Kombank Dvorani u Beogradu i bioskopu Vilin Grad u Nišu.

Zemunski park krasi mozaik ''MALI PRINC NA GARDOŠU'' (FOTO)

Decu očekuju pozorišne predstave, plesne, zabavne i sportske animacije, mađioničar, klovn, neke od maskota, kao i izbor za najbolju masku i još mnogo toga.

Radionice, koje će decu zabaviti ali ih nečemu i naučiti, biće svakodnevno organizovane od 11 časova. Javni akvarijum i tropikarijum, Computer Land, Dexy Co i Crveni krst će biti prisutni svakog dana, dok će Politika, Sveznalkov rečnik i Fraktal Art biti na Festivalu radnim danima. Pored navedenih, mališane očekuje još mnogo zanimljivih radionica koje će ih zabaviti u Kombank Dvorani. Dani zabave i edukacije će obuhvatiti i tematske dane: Fraktal Art dan, Dan Skylanders-a i Dan Maskenbala.

14. Dečiji filmski festival Kids Fest održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata za bioskopske projekcije su i ove godine veoma pristupačne i kreću u rasponu od 150 do 355 dinara. Posetioci Dečijeg filmskog festivala mogu da dođu do svojih ulaznica na blagajnama bioskopa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.