Vojvodina Fest na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2010, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vojvodina Fest" na Štrandu

NOVI SAD -

Festival koji promoviše multikulturalnost i potencijale Vojvodine, "Vojvodina Fest", biće održan u subotu, 4. septembra na novosadskom kupalištu "Štrand", najavili su organizatori.

Festival će se održavati na prostoru između Mosta slobode i centralnog platoa Štranda, a kapije manifestacije biće otvorene od 9 do 19 časova.

Svečano otvaranje planirano je za 10 časova, nakon čega sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bogat kulturno-zabavni program, uz ukupno 145 učesnika, što predstavlja ogroman odziv, navodi se u saopštenju.

"Vojvodina Fest" je svojevrsan nastavak manifestacije "Etnofestival hrane i muzike" koji se ranije održavao na istom prostoru, a organizatori ovogodišnje manifestacije su Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo", Gradska uprava za privredu, Turističke organizacije Vojvodine i Novog Sada i Pokret gorana.

"Sledeći dobru tradiciju, želja nam je da ponovo okupimo gurmane i majstore kulinarskih veština, majstore starih zanata i one koji se tek dokazuju dobrim idejama i kvalitetnim rukotvorinama", piše u saopštenju.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se predstave na "Vojvodina Festu", predstave svoje veštine i mesto iz koga dolaze, kako bi se "izradila" razglednica vojvođanskog kraja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.