Tipsarević i Kendrik u drugom kolu

Izvor: B92, 02.Sep.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Kendrik u drugom kolu

Srpski teniser Janko Tipsarević i njegov partner Robert Kendrik plasirali su se u drugo kolo US opena u konkurenciji dublova.

Oni su pobedili rusko-nemačku kombinaciju Igor Kunjicin/Benjamin Beker sa rezultatom 6:3, 6:4 za 63 minuta igre. U drugoj rundi Janko i Kendrik igraće sa boljim iz okršaja 14. nosilaca Ešlija Fišera i Džordana Kera i dubla Rik de Fest/Radživ Ram.

Tipsarević i Kendrik protivnicima nisu dozvolili da naprave nijedan brejk, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a neutralisali su tri prilike. Sa druge strane, srpsko-američki par iskoristio je dve od pet brejk šansi i došao do plasmana u drugu rundu.

Janko je u utorak ispao u singlu od Florana Sere posle tri taj brejka.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.