Seoski, a svetski fest

Izvor: Danas, 23.Jun.2010, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seoski, a svetski fest

Selo Deronje, u bačkoj opštini Odžaci, pročulo se po festivalu tamburaša. Festival čak postaje nova robna marka na kulturnoj i turističkoj mapi Srbije. Uvek vezan za Vidovdan, festival će ovog meseca biti održan 25, 26. i 27. juna, a pošto je u prethodne dve godine Tamburica fest izazvao veliko interesovanje medija i javnosti pojačane su i želje orkestara za nastup na bini u Deronjama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Treći "Tamburica fest"

Izvor: S media, 24.Jun.2010, 16:09

Treći medjunarodni "Tamburica fest" održaće se ove godine od 25. do 27. juna u Deronjama, u vojvodjanskoj opštini Odžaci, saopštila je Turistiočka organizacija Srbije. ..Za titulu najboljeg tamburaškog orkestra za 2010. godinu nadmetaće se orkestri iz Austrije, Rumunije, Madjarske, Slovenije,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.