Sebastien Leger na Forest Festu

Blog: Clubbing.rs, 23.Jun.2009, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebastien Leger na Forest Festu

Forest Fest na Ski stazi u Košutnjaku posvećen je 23. juna DJ-evima, a osim takmičenja mladih talenata, nastupiće i francuski DJ Sebastian Leger i britanski Danism, kao i domaći Rasha, sevdahBABY, Gramophonedzie i Pookie, kao i VJ Stephcut iz Francuske.

DJ DAN je koncipiran kao celodnevna zabava uz elektronsku muziku. U skladu sa svakodnevnim programom ForestFesta, pre podne je rezervisano za takmičenje mladih DJ-eva. A od 17h počinje zvanični program.

Organizatori Forest Festa, koji do 28. juna nudi svakodnevne tematske programe namenjene različitim uzrastima, obezbedili su za slučaj kiše šatore koji natkrivaju ceo prostor Ski staze (za više od 1.500 ljudi), pa će program biti održan bez obzira na vremenske uslove.

Karta se može kupiti na ulazu, po ceni od 800 dinara.

Kiša nije pokvarila ni otvaranje prvog Forest Festa 21. juna, kada je nastupila mlada glumica Andrijana Tasić, pesmom iz mjuzikla, a neće ni narednih dana je su postavljeni šatori.
 
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.