Produžen rok za slanje radova!

Blog: Clubbing.rs, 08.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen rok za slanje radova!

Magazin urbane kulture Clubbing.rs organizuje:
NAGRADNU IGRU "VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST "

Za razliku od prošle, ove godine smo Vam pripremili više kvalitetnijeg sadržaja, najava, vesti, fotografija, video klipova... ali i nagrada. Ovde smo da najavimo najnoviju nagradnu igru, pod somboličnim nazivom "Snimaj, Slikaj, Nacrtaj...", i zvaničnim "VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST ".

Vodimo DVA najkreativnija člana na Tuborg Green Fest i koncert jednog od najpopularnijih i svakako najboljih svetkih bendova - Depeche Mode!

Obzirom da smo primili veliki broj emailova sa molbom da se produži rok za slanje radova, bili smo prinuđeni malo prilagoditi pravila same nagradne igre, a zaista smo se potrudili da to pre svega učesnici ne osete. Tako je odlučeno da se rok za slanje radova pomera za 15. Maj! Odmah nakon toga, žiri će uzeti dan / dva u razmatranje i procenu radova, kako bi se odredio pobednik.

Molimo sve zainteresovane da već pristupe kreiranju svojih "masterpeace" radova, jer novog odlaganja neće biti.

Zainteresovani clubberi je potrebno da nam do 15. maja 2009. godine dostave svoje radove (video klipove, fotografije ili crteže) na temu "Sounds of the universe" i to na becreative at clubbing dot rs
 
 
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas,   Fest

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.