Prodaja ulaznica za FEST počinje 2. februara

Izvor: Blic, Beta, 29.Jan.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja ulaznica za FEST počinje 2. februara

Prodaja ulaznica za 37. Međunarodni filmski festival u Beogradu (FEST) počeće u ponedeljak 2. februara na blagajnama dvorana gde će se održavati ovogodišnji FEST, saopštili su danas organizatori.



U saopštenju se navodi da će se karte prodavati na blagajnama Sava centra, Kulturnog centra Beograda, Muzeja Jugoslovenske kinoteke i u Bilet servisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po ceni od 150 do 250 dinara.

Karte za projekcije u Sava centru u terminima od 11 i 13.45 koštaju 150 dinara, za termine od 16.30 200 dinara i za večernje projekcije 250 dinara.

Karte za projekcije u Dvorani Kulturnog centra i Bioskopu "Balkan" koštaju od 150 do 250 dinara, u zavisnosti od termina projekcije, a ulaznice za filmove koji će biti prikazivani u Muzeju Kinoteke koštaju 150 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.