Posetiocima FEST-a gorivo na poklon!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2010, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetiocima FEST-a gorivo na poklon!

Naftna industrija Srbije (NIS), generalni sponzor 38. FEST-a, organizuje nagradnu igre za posetioce tog međunarodnog filmskog festivala u Beogradu, u okviru koje će dodeliti kartice za gorivo u vrednosti do 30.000 dinara.

Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je popuniti i predati nagradni kupon koje će gledaocima u Sava centru, Dvorani kulturnog centra ili u Muzeju Jugoslovenske kinoteke deliti promoterke u kostimima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bubamare, simbolu NIS-ovog ekološkog goriva Evro dizel 5.

Proglašenje dobitnika nagrada biće 28. februara u podne na završnoj konferenciji FEST-a u Sava centru, a imena nagrađenih biće objavljena i na sajtu NIS-a www.nis.rs.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.