Počinje muzički festival Ušće fest

Izvor: S media, 18.Jun.2010, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje muzički festival "Ušće fest"

Trodnevni muzički festival "Ušće fest", koji po prvi put ove godine organizuje producentska kuća "Mjuzik star prodakšn" (Music Star production), počinje večeras na beogradskom Ušću.

Poslednjeg dana "Ušće festa", a na Svetski dan muzike, 21. juna, nastupiće kultni britanski muzičar Bili Ajdol i posle dužeg vremena i naša rok pevačica Sladjana Milošević.

Festival će otvoriti grupa "Bajaga i instruktori", koja je prethodnih meseci na slavljeničkoj turneji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << povodom 25 godina svog rada, a kako su ranije najavili za ovu priliku spremaju malo drugačiji repertoar, prilagodjen velikim koncertima na otvorenom.

Biće to još jedna prilika da se beogradska publika podseti hitova koji su obeležili četvrt veka uspešnog rada jedne od najpoznatijih srpskih rok grupa, što će ujedno biti i njihov prvi nastup na ovom prostoru, jedinom mestu u Beogradu gde do sada nisu svirali.

Iste večeri nastupiće popularni kantautor Vlado Georgiev, kome će posle njegove "akustik turneje", ovo biti prvi koncert u srpskoj prestonici na tako velikom prostoru.

Drugog dana festivala, 20. juna, zajednički program pripremiće naš svetski poznati kompozitor Goran Bregović i hrvatska pevačica Severina Vučković.

Na bini će biti i Bregovićev "Orkestar za svadbe i sahrane", bugarski vokali, kao i hrvatski tamburaši, nakon čega Bregović nastavlja svoju svetsku turneju gostovanjima u Izraelu, Jerusalimu, Tel Avivu i Haifi.

Britanski pevač, tekstopisac i "rok ikona", Ajdol će na beogradskom Ušću nastupiti u okviru svoje svetske turneje, tokom koje će u Velikoj Britaniji, Rusiji, Makedoniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Češkoj i drugim zemljama predstaviti novi bend i podsetiti publiku na svoje najveće hitove.

Na repertoaru će biti pesme "Ready, Stedy, Go", "Wild Youth", "Your Generation", "Dancing with myself", "Hot in The City", "White Wedding", "Eyes without face", "Flesh For Fantasy", "To Be A Lover", "Mony, Mony".

Kako je najavljeno ulazi se otvaraju u 18 časova, a koncerti bi trebalo da počnu u 20 časova.

Ulaznice se prodaju po ceni od 1.000 i 1.500 dinara za prva dva dana, dok za koncert Bili Ajdola treba izdvojiti 2.000 i 3.000, koliko koštaju mesta uz binu, dok su VIP ulaznice 5.000 dinara po danu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje muzički festival 'Ušće fest', gostuje Bili Ajdol

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Jun.2010

Trodnevni muzički festival "Ušće fest", koji po prvi put ove godine organizuje producentska kuća "Mjuzik star prodakšn" (Music Star production), počinje sutra na beogradskom Ušću.  Poslednjeg dana "Ušće festa", a na Svetski dan muzike, 21. juna, nastupiće kultni britanski muzičar...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.