Počinje Šoping fest u Istanbulu!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje "Šoping fest" u Istanbulu!

U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest", a kupci iz inostranstva biće oslobođeni poreza.

U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest" u kojem će učestvovati više od 90 tržnih centara, koji nude na stotine domaćih i stranih brendova.

Ono što će posebno obradovati kupce iz inostranstva je prednost šopinga oslobođenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poreza.

Zahvaljujući toj manifestaciji, kako je saopšteno iz Ministarstva za kulturu i turizam Turske, ime tog grada koji povezuje dva kontinenta biće upisano na svetskim mapama kao glavni grad šopinga.

Tokom 40 dana šoping groznica biće prisutna i na mestima koja inače odišu živošću, kao što su Trg Taksim, Nišantaši, Šišli, Bakirkoj, Fatih, Baharije i Avenija Bagdat, ali i na tradicionalnim šoping mestima poput Kapaličaršije i Bazara začina.

Kupce će "Istanbul šoping fest" obradovati nižim cenama do 30 odsto i za najnovije proizvode više od 300 domaćih i stranih brendova.

Svi tržni centri će tokom festivala biti otvoreni do 23 sata i svake subote dva tržna centra će biti otvorena do dva sata ujutru.

Razne aktivnosti će se održavati u velikim avenijama kao što su Bagdat, Nišantaši i Bejoglu, a kupci će svakoga dana festivala moći da osvoje vredne nagrade poput automobila i raznih poklona iznenađenja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.