Počeo Fiš fest

Izvor: RTS, 03.Sep.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo "Fiš fest"

Ovogodišnji "Fiš fest" počeo na platou kod Nebojšine kule. U toku trodnevne manifestacije takmičenja u kuvanju, svako veče kulturno-umetnički program.

Na platou ispred Nebojšine kule u Beogradu počela kulturno-zabavna, gastronomska i turistička manifestacija "Fiš fest", koju je otvorila ekipa kuvara evropskih i mediteranskih regija.

Trodnevna manifestacija otvorila ekipa kuvara, predvođena čuvenim majstorom hotela Interkontinental prof. Stambolom Geštamovim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok će u večernjim satima koncerte održati rok grupe "Kraljevski apartman" i "Death saw - Đorđe David".

Sutra, drugog dana "Fiš festa", biće organizovano revijalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe i bakljada brodova beogradskih marina, i koncerti đure i mornara i Usnije Redžepove.

U nedelju, poslednjeg dana manifestacije, takmičiće se majstori u pripremanju riblje čorbe, nakon čega će biti proglašeni pobednici i dodeljene nagrade, a od 16, odnosno 20 sati, publiku će zabavljati Tamburaški orkestar Todora Jovanovića i grupa "Ođila".

Organizatori manifestacije su Turistička organizacija Beograda i opština Stari grad, koja je za ovogodišnji "Fiš-fest" izdvojila 500.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.