Pisac iz senke Romana Polanskog u bioskopu od 20. maja

Izvor: Kontra magazin, 17.Maj.2010, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pisac iz senke" Romana Polanskog u bioskopu od 20. maja

Poslednji film oskarovca Romana Polanskog, za koji je na Berlinskom festivalu nagrađen za najbolju režiju, "Pisac iz senke", od 20. maja naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru. Uspešni britanski pisac (Juan Mekgregor) koji piše u ime drugih, kao pisac iz senke, pristaje da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera Adama Langa (Pirs Brosnan). Međutim, projekat kao da je uklet od samog početka. Da li će ono što otkrije pisac iz senke moći da izađe na svetlost dana? "Pisac iz senke" je premijerno prikazan na ovogodišnjem FEST-u, gde je bio jedan od filmova za koje je vladalo najveće interesovanje, te je premijerna projekcija bila rasprodata. Snimljen je po knjizi britanskog bestseler pisca Roberta Harisa, "Duh", o kojoj sam Haris kaže da je inspirisana likom i delom bivšeg britanskog premijera Tonija Blera. "Pisac iz senke" biće na repertoaru multipleksa Kolosej i Ster , kao i na repertoaru bioskopa Doma sindikata.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

,,Pisac iz senke od 20. maja

Izvor: B92, 17.Maj.2010

Film Romana Polanskog ,,Pisac iz senke", koji je na Berlinskom festivalu nagrađen za najbolju režiju,počeće da se prikazuje u srpskim bioskopima od 20. maja...Film je snimljen prema romanu Roberta Harrisa ,,Duh", koji je, prema rečima samog pisca, inspirisan likom i delom bivšeg premijera Velike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.