Otkazan Castle Fest u Smederevu

Izvor: Blic, 04.Jun.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan "Castle Fest" u Smederevu

Dugo najavljivani hevi-metal festival „Castle fest", koji je trebalo da se održi na tvrđavi u Smederevu od 1. do 5. jula, otkazan je. Kako organizatori ističu, razlog za ovakav potez je slaba prodaja ulaznica, jer je za ovu manifestaciju, na kojoj su najavljena brojna poznata imena sa svetske metal scene, do sada prodato oko 300 karata.

- To je zaista nedovoljno da bi uopšte imalo smisla organizovati događaj ovakvog kvaliteta. Nismo sigurni šta je uticalo na ovako slabu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodaju, ali činjenica je da u ovom trenutku ljudi nisu spremni da izdvoje novac za ulaznice u pretprodaji, što je uslov da bilo koji promoter obavlja svoj posao kako treba - navode organizatori „Terranostra promotions".

Kao utešnu vest, „Judas Priest" i „Cavalera Conspiracy", kao nosioci programa celog festivala, nastupiće 1. jula u Beogradu, na stadionu „Tašmajdan". Povraćaj novca za „Castle fest" karte počinje od 20. juna, na mestima na kojima su i kupljene, a moguće ih je i zameniti za ulaznice „Judas Priest", uz doplatu razlike u ceni.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.