OD SUTRA PRODAJA ULAZNICA ZA FEST

Izvor: Kurir, 31.Jan.2011, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUTRA PRODAJA ULAZNICA ZA FEST

BEOGRAD - Prodaja ulaznica za ovogodišnji, 39. međunarodni filmski festival Fest počinje sutra.

Ulaznice će biti u prodaji na blagajni Bilet centra (za filmove koji se prikazuju u "Sava centru"), kao i na blagajnama dvorana u kojima se festival održava - u "Sava centru", Dvorani kulturnog centra Beograda i Muzeju kinoteke, najavila je Direkcija Festa

Popust od deset odsto za komplete karata važiće do 7. februara. Pojedinačne cene biće od 150 do 300 dinara, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zavisnosti od sale i termina, a za svečano otvaranje 500 dinara.

Festival će 25. februara u "Sava centru" biti otvoren filmom "Koriolan" u režiji poznatog glumca Rejfa Fajnsa, a na zatvaranju, 6. marta, biće premijerno prikazan srpski film "Neprijatelj" u režiji Dejana Zečevića.

Umetnički direktor Borislav Anđelić i selektor Ivan Karl odabrali su 70 filmova za šest programskih celina - "Fest predstavlja", "Holivud", "Panorama svetskog filma", "Evropa van Evrope", "Evropa u Evropi" i "Izabrani dokumentarci".
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U prodaji karte za Montepaski

Izvor: B92, 31.Jan.2011

KK Partizan mt:s će u utorak 1. februara pustiti u prodaju pojedinačne ulaznice za utakmicu koji "crno-beli" igraju sa ekipom Montepaski Sijene...Svi zainteresovani moći će da karte kupe na blagajni severne tribine stadiona Partizana u utorak i sredu od 10 časova do 16 časova, kao i na dan utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.