Krenula prodaja ulaznica za „AMSTEL BELGRADE FOAM FEST“

Izvor: Poznati.info, 10.Jun.2011, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenula prodaja ulaznica za „AMSTEL BELGRADE FOAM FEST“

3. septembra u beogradskoj Areni održaće se treći po redu „Amstel Belgrade Foam Fest. Najspektakularniji domaći muzičko-scenski događaj nastao je 2009 godine i od tada ga je posetilo više od 40000 ljudi. Festival je ugostio vodeća svetska di džej imena današnjice, a taj trend će se nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i ove godine.
'Biće ovo eksluzivan Foam Fest do sada po pitanju imena di džejeva koje ćemo ugostiti.Sprema se i impresivna scenografija uz nezaobilazne hektolitre pene kojom ćemo ispuniti Arenu. Na rasvetu i ozvučenje ćemo kao i svake godine obratiti posebnu pažnju kako bi svim posetiocima priredili kompletan ugođaj', kažu organizatori popularnog festivala.
Karte za ovaj događaj već su u prodaji, a mogu se nabaviti po promotivnoj ceni od 2.200 dinara na info pultu tržnog centra Ušće kao i na svim prodajnim mestima Card Servisa i Bilet centra.
Organizatori napominju da ce ove godine u prodaju biti pusteno manje karata,tacnije oko 15000,zbog vrlo zahtevne scenografije,tako da svi koji zele da prisustvuju ovom spektakularnom dogadjaju svoju kartu obezbede na vreme.
Slične, interesantne teme: Na Foam Festu preko 20000 ljudi Zemlja Gruva: prvi veliki koncert Sleš 31. jula u Beogradu!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.